RealmeHelp.com
Powrót

Szczegółowa recenzja Realme UI 2.0 + harmonogram wydawniczy

20.03.2021
11 minuty
76
4190
Szczegółowe omówienie Realme UI 2.0

В сентябре 2020 года была анонсирована новая прошивка Realme UI 2.0. Это немного переработанная версия оболочки ColorOS 11, рассчитанная именно на телефоны Реалми. Сборка приходит на смену UI 1.0. Мы подготовили подробный обзор Realme UI 2.0 и добавили график выхода обновлений на смартфоны.

Data premiery Realme UI 2.0

To oficjalna data premiery Realme UI 2.0, potwierdzona przez twórców. Informacje są aktualne w momencie pisania tej recenzji tekstu.

Сразу обращаем внимание, что в ближайшее время ожидается стабильное обновление для Realme 7 и Realme 7 Pro. Стабильная индийская (глобальная) версия уже доступна для Realme X50 Pro (Player Edition), но пока не во всех регионах. В России Realme X50 Pro обновится до Stable Version примерно в мае.

Ниже будет график выхода обновления до Realme UI 2.0, но это только финальная закрытая бета-версия. Через несколько месяцев после нее стартует стабильный релиз.

Listopad 2020 r:

  • Realme 7 Pro;

Grudzień 2020 r:

  • Realme 6 Pro;
  • Realme 7;
  • Realme X2 Pro.

Styczeń 2021 r:

  • Realme X3 i X3 Super Zoom;
  • Realme X2;
  • Realme 6;
  • Realme C12;
  • Realme C15.

Luty 2021 r:

  • Realme 6i;

Marzec 2021 r:

  • Realme C3;

II kwartał 2021 r:

  • Realme X;
  • Realme XT;
  • Realme 3 Pro;
  • Realme 5 Pro;

Modele nie wymienione powyżej mogą w ogóle nie zostać zaktualizowane do nowej wersji. Jest jednak mała szansa, że niektóre telefony otrzymają jeszcze beta build w trzecim lub czwartym kwartale tego roku. Wtedy stabilna aktualizacja zostanie wydana dla nich już w 2022 roku.

Pełna recenzja Realme UI 2.0 (Android 11)

Dzięki naszemu przeglądowi ReUI 2 poznacie najważniejsze cechy aktualizacji. Powiemy Wam, jakie ciekawe funkcje zostały dodane i co się zmieniło w porównaniu z poprzednią wersją.

Rozszerzony tryb ściemniania

Realme UI 2.0 ciemny motyw

Теперь темная тема имеет три вида интенсивности: глубокий черный, темно-серый и бледно-серый. Редактировать насыщенность затемнения экрана можно в зависимости от освещения и времени суток. Параметр применяется как к обоям, так и к значкам с текстом.

Dostosowanie ekranu blokady

Надоел одинаковый экран блокировки – воспользуйтесь так называемой каруселью обоев. Заставки будут изменяться при каждом включении экрана.

Możesz dodać zdjęcie, które Ci się podoba do ulubionych, pobrać je do "Galerii" lub usunąć. Aby zdjęcie zmieniało się automatycznie, należy włączyć funkcję "Pokrywa ekranu blokady". Wybór zdjęć jest stale aktualizowany.

Ulepszony Always on Display

Realme UI 2.0 Zawsze na wyświetlaczu

Владельцы смартфонов с AMOLED-дисплеями теперь могут подробно редактировать режим AOD. Есть возможность изменить значки, стиль и размер текста, указать, какая информация должна отображаться на всегда включенном дисплее. На выбор предлагается 6 аналоговых и 12 цифровых часов.

Można tworzyć własne wzory i rysunki. Używając różnych pędzli, kształtów i kolorów możesz stworzyć ciekawe projekty dla Always on Display.

Zmienione menu systemu

Menu ustawień zostało zoptymalizowane i stało się bardziej przyjazne dla użytkownika. Pozycje zostały uporządkowane na nowo, a działy są teraz ułożone logicznie. Na przykład zakładki "O telefonie" i "Aktualizacje oprogramowania" znajdują się na dole ekranu zamiast na środku listy.

Personalizacja systemu

Personalizacja Realme UI 2.0

Добавлена удобная сортировка ярлыков на рабочем столе. Можно вручную указать количество столбцов и строк. Внешний вид значков легко изменяется: выбирайте размер и форму, увеличивайте или уменьшайте передний план, делайте углы более закругленными. Названия приложений увеличиваются, что актуально для людей с плохим зрением.

Kolor elementów można również dobrać do swoich upodobań, zmieniając kolor ikon na pasku powiadomień, w menu ustawień i w aplikacjach systemowych. Standardowy okrągły kształt elementów w panelu powiadomień zmienia się na kwadratowy, rombowy i podłużny.

Wybieranie ikon na pasku stanu

Пользователь может выбрать, какие именно значки будут отображаться в строке состояния. Для этого заходим в «Уведомления и строка состояния» - «Значки состояния». Снимаем галочки с ненужных иконок. Например, можно оставить только уровень заряда аккумулятора, сигнал мобильной сети и Wi-Fi, а значок будильника, VPN и беззвучного режима отключить.

Druga przestrzeń

Это одна из главных фишек Realme UI 2.0. Появилась возможность клонировать рабочее пространство и отдельно его настраивать. Похожая функция уже давно присутствует на телефонах Xiaomi под управлением MIUI. Второе пространство представляет собой полный дубль системы с отдельными приложениями и настройками.

Edycja zrzutów ekranu

Zintegrowana przeglądarka zrzutów ekranu otrzymała dodatkowe funkcje, takie jak szybkie przycinanie i podświetlanie konkretnego obszaru na zrzucie. Funkcja ta będzie przydatna w niektórych sytuacjach.

Pływające okna

Recenzja Realme UI 2.0 w języku rosyjskim

Появились плавающие окна и мини окна, которые можно перемещать по всему рабочему столу. Иногда это гораздо удобнее, чем просто разделить экран пополам. Мини окна за счет своего крошечного размера не занимают много места на главном экране, но по умолчанию они неактивны. Во время использования окно увеличивается.

Dodawanie wielu użytkowników

Режим мультипользователя – еще одна крутая опция наравне со вторым пространством. Теперь телефоном может пользоваться несколько человек, и у каждого будет профиль с индивидуальными настройками.

Ustawienia dla nowego użytkownika są ustawiane od zera, tak jak przy zakupie telefonu lub po resecie fabrycznym. Między profilami można przełączać się za pomocą ikony kontaktu na pasku powiadomień.

Super oszczędność energii

Realmi Ui Super Energy Saving

Tryb Extreme Power Saving przydaje się w sytuacjach, gdy nie można naładować smartfona, a poziom baterii jest na wyczerpaniu. Po włączeniu Super Power Saving ekran robi się czarny, a z aplikacji można korzystać tylko do rozmów i wiadomości. Istnieje również możliwość samodzielnego wyboru żądanej aplikacji.

Optymalne ładowanie w nocy

Wiele osób zostawia telefon ładowany przez noc, co jest szkodliwe dla baterii. Nowe algorytmy w Realmi Ui 2 optymalizują ładowanie w nocy i zmniejszają obciążenie baterii. Według twórców, wydłuży to czas pracy na baterii.

Вас может заинтересовать: Как правильно заряжать смартфон Realme.

Przesyłanie plików APK i sortowanie aplikacji

Realme UI 2.0 będzie udostępniać aplikację

Добавилась опция, позволяющая делиться установленными приложениями через мессенджер или соцсеть. Пользователь получит готовый apk файл, который сможет установить на свое устройство. Но системные программы не поддерживают эту функцию. Она работает только со сторонними приложениями из Google Play или других источников.

Dodano także globalne sortowanie w menu wszystkich aplikacji według: nazwy, daty instalacji i częstotliwości używania.

Nowe ustawienia aparatu

Приложение камеры в Realme UI 2.0. немного изменилось: теперь свайпом вниз от иконки предпросмотра можно сразу поделиться фото или отредактировать. Вверху открывается шторка с быстрыми настройками (рамка, таймер, соотношение сторон). В настройках камеры появились пункты «Композиция», «Фото одним касанием» и «Жесты для фотографирования».

Intensywność drgań

В стабильной версии будет возможность регулировать интенсивность виброотклика для будильников, уведомлений и звонков. Это актуально, если смартфон часто находится в беззвучном режиме, и обо всех оповещениях и вызовах вы узнаете с помощью вибрации.

Funkcja prywatności w głębinach morskich

Za poprawę prywatności odpowiada zestaw funkcji o nazwie Deep Sea Privacy. Zapewnia lepszą ochronę płatności online i korzystania z kart bankowych za pośrednictwem Google Pay. Użytkownik otrzymuje również dostęp do swojego osobistego skarbca prywatności.

Wzmacniacz dźwięku

Wzmacniacz dźwięku Android 11

Opcja pojawiła się w ColorOS 11 i Realme UI 2.0, pozwala ona na zwiększenie głośności i jakości dźwięku oraz wyeliminowanie zewnętrznych hałasów. Działa tylko ze słuchawkami, a do uzyskania zauważalnego efektu wymagana jest długa i szczegółowa regulacja.

Android Auto

Opcja ta przydaje się właścicielom samochodów. Narzędzie pozwala na szybkie sterowanie aplikacjami na desce rozdzielczej pojazdu. Możesz zezwolić/odrzucić przychodzące powiadomienia i połączenia, szczegółowo skonfigurować ekran startowy, automatycznie rozpocząć odtwarzanie multimediów itp.

Szybki dostęp do aplikacji

Если сделать свайп от края экрана в сторону, то появится быстрая панель с приложениями, установленными на смартфоне. Благодаря этому можно легко найти нужную программу и открыть ее. Это удобно при использовании телефона одной рукой.

Zauważ, że spowoduje to wyświetlenie panelu aplikacji, które znajdują się na bieżącym pulpicie. Aby otworzyć inne oprogramowanie, trzeba przewijać ekrany.

Przechowywanie w chmurze HeyTap

Realme cloud HeyTap

На индийских прошивках есть облако HeyTap, в котором можно хранить личные данные. С выходом Realme UI 2 функционал хранилища расширился: появилась возможность загружать в облако контакты, Wi-Fi сети и информацию с браузера + восстанавливать удаленные синхронизируемые контакты.

Blokowanie stacji nieuczciwych

Funkcja ta blokuje nieuczciwe stacje bazowe, które wysyłają spam, umieszczają niechciane reklamy lub wykonują połączenia w celu uzyskania informacji osobistych. Blokując takie stacje, można zabezpieczyć swój telefon przed włamaniem i uchronić wrażliwe dane (w tym karty bankowe) przed intruzami.

Читайте также: Как раздать интернет с телефона Realme.

Asystent gry

Jeśli podczas gry przesuniesz palcem w lewym górnym rogu ekranu, pojawi się okno z asystentem w grze. Dostępne opcje to: wysyłanie wiadomości, blokowanie powiadomień, nagrywanie ekranu, odrzucanie połączeń, robienie zrzutu ekranu, otwieranie WhatsApp i Facebook Messenger.

Z boku znajduje się suwak do regulacji jasności. W oknie znajdują się również zakładki Game News, Auto Play, Performance Modes oraz Immersion Mode.

Wideo

FAQ

Jak zainstalować nowy firmware na Realmi?
Co będzie nowego w stabilnej wersji Realme UI 2.0?
Czy warto zaktualizować Realme UI 2.0 Beta z Realme UI 1.0 Stable?

Omówiliśmy nowości w Realme UI 2.0 (ColorOS 11). Jak widać, twórcy dodali wiele ciekawych funkcji, które z pewnością przydadzą się wszystkim użytkownikom. Powiedz nam w komentarzach, które nowe funkcje Ci się podobają.

Autor:
Jegor Borysow
Podziel się
Related Post
Komentarz
  • Max
    Opublikowano: 10.11.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Dzień dobry panowie mam pytanie : dlaczego realme 5 nie dostaje tej aktualizacji tylko pro tam jest zarówno 6 jak i 6 pro a gdzie jest 5 ??????

    • Jk
      Opublikowano: 18.04.2022 Odpowiedz na wiadomość

      Witam, jest rok 2022 i Realme ui 2.0 i android 11 nie są dostępne na Realme c3. Region Rosja

  • Artem
    Opublikowano: 24.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam Egor, zaktualizowałem telefon do androida 11 i teraz nie mogę znaleźć map w google pay, wchodzę w mapy a następnego dnia znikają lub od razu jak zrestartuję telefon, co to jest? Jak to naprawić!

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 24.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Reset może pomóc.

  • xz.no
    Opublikowano: 19.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Jak odzyskać starą wersję?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 19.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Instrukcje przy cofaniu.

  • Nicholas
    Opublikowano: 16.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Ukraina realmi 7pro uaktualnione do11android po zmianie regionu do Rosji, ale niepełne AOD jest blaszany

  • Nicholas
    Opublikowano: 10.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Kto na Ukrainie ma Realmi 7pro, zaktualizowany do 11adnroid

  • Danil
    Opublikowano: 23.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, kiedy wyjdzie Realme c21 andoid 11.

    • Yuri nevezhin
      Opublikowano: 21.10.2021 Odpowiedz na wiadomość

      UI 2 wychodzi na C 21

  • Vitaly
    Opublikowano: 12.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Realme 6s dostanie Androida 11

  • Artyom
    Opublikowano: 08.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

    8 Saint wyszedł i przyszła aktualizacja na telefonie zainstalował top

  • Daniel
    Opublikowano: 07.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, zaktualizowałem z Realme UI 1.0 do 2.0. Nie podobała się aktualizacja w ogóle pod względem stabilności i wyglądu. Chciałem cofnąć aktualizację przez tryb recovery, ale aktualizacja nie chce się zainstalować, bo jest niższa niż aktualna. Czy można cofnąć się do 1.0

  • Kirill
    Opublikowano: 05.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Czy realme 6s android 11 i realme ui 2.0 wyjdzie i kiedy mniej więcej powinienem się go spodziewać?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 06.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Coming out, data nieznana.

    • Thema
      Opublikowano: 08.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

      To przyszło wczoraj.

  • Dinar
    Opublikowano: 31.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Egor, witaj. Przybyła aktualizacja UI 2.0 na 11 telefonie android realme narzo 30A, aparat teraz włącza się tylko w trybie przednim, po przełączeniu na przedni nadal pozostaje na przednim. Zainstalowanie kamery innej firmy nie pomaga. Tam jest to samo. Tylko z przodu..wyczyszczenie pamięci podręcznej aplikacji aparatu też nie przyniosło rezultatu. Jak być proszę o pomoc

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 04.09.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Spróbuj wykonać reset

  • Mark
    Opublikowano: 26.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Kiedy będzie aktualizacja dla realme 6i? Bo ja nie mam żadnego.

  • Nicholas
    Opublikowano: 23.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Na Ukrainie nie ma wsparcia technicznego dla realmi, wszystkie aktualizacje to ostatnia tura także realmi7pro 10, wszystkie te wykresy to badziew.

  • Michael
    Opublikowano: 20.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Dzień dobry. Proszę o poradę jak rozwiązać problem z niedziałającym Android Auto na realme gt neo.

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 25.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Co dokładnie nie działa?

  • Andrzej
    Opublikowano: 17.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

    21, 17 sierpnia, Ukraina. Witam,czy będzie 2.0 ui na realia 7 pro? Coś mnie już martwi, czy może powinienem zaktualizować w jakiś inny sposób, nie w ustawieniach?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 18.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

      7 Pro dostaje się od dawna, poczytaj 4PDA, ma wszystkie potrzebne informacje.

    • Andrzej
      Opublikowano: 21.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Pobiera oficjalny w ustawieniach, czy trzeba go zainstalować w jakiś inny sposób? Przepraszam, po prostu nie bardzo zrozumiałem odpowiedź.

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 25.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Oficjalnie aktualizacja może pojawić się różnie na tym samym modelu. Oczekuj.

  • Rosemary
    Opublikowano: 08.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Chłopaki, czy możecie zaproponować jakieś rozwiązanie tej sytuacji?
    Powiadomienia z wiadomością telegramową pojawiają się w lewym górnym rogu ekranu jako dymek i okno dialogowe. Na początku była to miła "funkcja", ale teraz cały czas przeszkadza.
    Jak usunąć to "cudo"?
    Aparat Realme 6 pro

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 10.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Powiadomienia i pasek stanu - Zarządzaj powiadomieniami - wybierz żądaną aplikację - wyłącz menu podręczne.

  • Maxim
    Opublikowano: 30.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Proszę o informację kiedy zostanie wydana aktualizacja "realme ui 2" dla realme 7 pro.

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 02.08.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Już

  • Vika
    Opublikowano: 27.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Aktualizacja 7 pro do 11 droida i prawie żadnych zmian w stosunku do 10. AOD nie jest w żaden sposób edytowany i nie ma możliwości rysowania.

  • Mark Krasnov
    Opublikowano: 22.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Dzień dobry !!! Po aktualizacji w dniu 21.07.2021 r.
    Przed realme ui 2.0 straciłem ikonę muzyki i nie mogę jej odzyskać (restartowałem telefon, czyściłem cache). Czy możesz mi powiedzieć, co mam zrobić?

  • Artur
    Opublikowano: 21.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Czy możecie mi powiedzieć jak włączyć tryb dewelopera na martwym realmi x2 ui2.0 cn

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 26.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Nie bez dostępu do systemu.

  • Egor
    Opublikowano: 19.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    19.07.21 przyszedł update realmi 6pro

  • Yegor Blagoy
    Opublikowano: 19.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Egor, witaj!
    Dziękuję za ten zasób, mam realme 6 pro, kontaktowałem się często, zwłaszcza po zakupie na początku tego roku.
    Wczoraj wyszła aktualizacja do Androida 11, powiedzcie mi czy warto aktualizować, czy mogę zostać na 10 bez żadnych aktualizacji? Albo przez kolejny rok lub dwa?
    Z góry dziękuję!

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 20.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Możesz poczekać 2-3 miesiące aż naprawią wszystkie drobne błędy (powiadomienie o aktualizacji będzie się zawieszać). Ale nie czekałbym 1-2 lata, bo co miesiąc wypuszczane są łatki bezpieczeństwa łatające dziury w Androidzie.

  • Wasilij
    Opublikowano: 06.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, czy mógłbyś mi powiedzieć dla realme xt. Kiedy możemy się spodziewać aktualizacji?

  • Nick
    Opublikowano: 05.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Mamy oba modele 7 i 8 pro , aktualizacja do androida 11 na 2.0 UI kiedy będzie ? Data 5 lipca 2021 już

  • Leha
    Opublikowano: 04.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Lipiec realmi 7pro nadal na 10 Ukrainie, wszystkie te listy przebojów to bzdurne reklamy.

  • Fillipp
    Opublikowano: 02.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Mam Realme 6 pro. Czy będzie aktualizacja firmware i androida?

  • Victor
    Opublikowano: 02.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Czerwiec już za nami, a wraz z nim kwartał, a wciąż brak aktualizacji do UI 2.0 na Realme 6 pro. Czy też postanowili przełożyć ją na koniec trzeciego kwartału???

  • Roma
    Opublikowano: 15.06.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Proszę o informację kiedy zostanie wydany Realme Ui 2.0 stable na Realme X2 Pro Rostest?

    • Dinar
      Opublikowano: 25.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Na drugi dzień dostałem aktualizację. Gcam teraz nie działa, a natywna kamera jest fatalna.

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 26.07.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Google Camera i nie będzie działać, ponieważ port został stworzony dla Androida 10. Poczekaj na nowy build dla 11.

  • Oleg Akhrameev
    Opublikowano: 15.06.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Dzień dobry Egor, mam realmi x2, kiedy mogę się spodziewać aktualizacji doUI2.0

  • Daniel Zhuravlev
    Opublikowano: 10.06.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, jest czerwiec a ja nie mam wersji trial na Realme C3. Jest przycisk "Wersja próbna", ale kiedy go klikam, mówi "Brak dostępnej wersji testowej". Możesz mi powiedzieć, co jest nie tak?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 14.06.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Wersje testowe działają tylko w Indiach, a potem tylko dla ograniczonej liczby użytkowników.

  • Igor Czerka
    Opublikowano: 01.06.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, czy będzie aktualizacja Realme 5 do androida 11 i 2.0?

  • Andrzej
    Opublikowano: 29.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Kiedy zaktualizować Realme 7pro do Androida 11.

  • Petr Chavdar
    Opublikowano: 24.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witaj Egor, czy mógłbyś doradzić kiedy zostanie wydany REALME 6 PRO UI 2.0 dzięki z góry.

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 27.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Spodziewane już w czerwcu.

  • Maxim
    Opublikowano: 21.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Czy w realme c15 po aktualizacji UI do wersji 2.0 nagrywanie rozmów jest nadal dostępne?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 21.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

      W regionie RU tak, w innych regionach działa za pośrednictwem rozmówców trzecich.

  • Nikita Dobszikow
    Opublikowano: 17.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Kiedy Realme UI 2.0 zawita na moim Realme C21? Mamy maj 2021 roku i wciąż nie ma 11 Andruha. W ustawieniach gdzie "Aktualizacja oprogramowania" wszedłem w "Wersje próbne" i nie ma wersji beta.

  • Ivan
    Opublikowano: 08.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Mam Realme 6s ... Czy Realme UI 2.0 Android 11 będzie dostępny i kiedy ?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 08.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Być

  • Zakhar
    Opublikowano: 01.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Egor dzień dobry proszę o informację kiedy zostanie wydany firmware UI.2 na realme 6 pro ,?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 02.05.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Spodziewane do końca tego kwartału.

  • Eugeniusz
    Opublikowano: 25.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, czy moglibyście doradzić kiedy telefon realme 6 pro global ui w wersji 2.0 jest planowany w Rosji?

  • Vyacheslav
    Opublikowano: 23.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Egor, czy na Realme7 5G będą aktualizacje do androida 11 i Realme UI 2.0?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 26.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Będzie.

    • Denis
      Opublikowano: 03.06.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Wiadomo kiedy?

  • Neo
    Opublikowano: 10.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Możecie mi powiedzieć co zrobić z realme 6s? Czy będzie się aktualizować?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 11.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Aktualizacja

  • Natusik
    Opublikowano: 09.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam jest kwiecień a ja nie mam aktualizacji na realm 6 pro android 10 wersja 1.0 , smutne

  • JURY
    Opublikowano: 06.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam, czy moglibyście mi powiedzieć kiedy Realme C21 zostanie zaktualizowany do Androida 11?

  • Egor
    Opublikowano: 02.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Jest marzec 2021 roku, a ja nie otrzymałem aktualizacji do Androida 11 (realme c3)
    Możesz mi powiedzieć dlaczego?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 03.04.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Beta już wyszła (obiecywano, że będzie do końca marca), a stabilnej należy spodziewać się w najbliższych miesiącach.

  • Arsen
    Opublikowano: 30.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witam. Czy możecie mi powiedzieć czy realme 6 pro dostanie androida 11? A kiedy?

  • Oleg
    Opublikowano: 28.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Witaj Egor. Mam kilka pytań dotyczących trybu wieloosobowego. Czy oznacza to, że kilka osób może korzystać z telefonu niezależnie od siebie? Czyli mogą mieć zainstalowane te same aplikacje, na przykład bankowe, i te same, czyli powiedzmy Qiwi, Yumoney czy WebMoney, i te osoby mogą z nimi współpracować, robić przelewy, otrzymywać środki, w zwykłym trybie, ale po kolei? Ilu takich dodatkowych użytkowników można stworzyć? I jak szybko można się między nimi przełączać?
    Sama specyfika tego, co robię, wiąże się z posiadaniem kilku kont różnych osób, ale pod moją kontrolą, dla większych zysków, no i muszę kupować dla każdego nowego użytkownika, osobny telefon, co nie jest szczególnie szczęśliwe ze względu na koszty i konieczność dźwigania kilogramów żelastwa i plastiku. Ogólne sedno pytania jest takie, czy wreszcie te moje problemy zostaną rozwiązane z nowym firmware Realme UI 2.0. Z góry jestem wdzięczny za szczegółową odpowiedź, z szacunkiem Oleg.
    P.S. Obejrzałem Twój filmik o ColorOS11 z Androidem 11 i rozumiem, że nie ma takiej opcji?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 28.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Multiuser jest dostępny tylko na Realme. W wersjach globalnych mają go tylko flagowce, nawet w Realme UI 1.0. Na chińskich i indyjskich wersjach, wszystkie ją mają. Liczba użytkowników wydaje się być 5, ale musisz przetestować to sam, aby sprawdzić, czy pasuje.

  • Nik
    Opublikowano: 23.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Bardzo dziękuję za informację. Zastanawiam się nad zakupem Realme 6. Tylko nie rozumiem, czy jest powiadomienie diodą? Jak zobaczyć nieodebrane połączenia, gdy ekran jest wyłączony? Czy po podniesieniu urządzenia na wygaszonym i zablokowanym ekranie bez stukania w cokolwiek i bez odblokowania pojawia się zegar i powiadomienia?

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 24.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

      W modelu Realmi 6 nie ma diody LED. W ustawieniach można włączyć aktywację ekranu dla powiadomień itp.

  • Gleb Kozorog
    Opublikowano: 22.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

    Kiedy pojawią się wersje globalne? Po prostu beta testy są zamknięte aż do Europy. I miejmy nadzieję, że nfaes zostanie naprawiony.

    • Jegor Borysow
      Opublikowano: 23.03.2021 Odpowiedz na wiadomość

      Niektóre modele rozpoczną aktualizację już w maju do stabilnego buildu, w Rosji.

Nazwa
Proszę podać swoje nazwisko i imię
E-mail
Bez spamu, obiecujemy
Tekst wiadomości
Przesyłając ten formularz, wyrażasz zgodę na poufność polityczną i zasady naszej strony.